تاریخ انتشار : چهارشنبه ۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۰
کد خبر : 11204

رونق گردشگری با غذاهای محلی و سنتی ایرانی

رونق گردشگری با غذاهای محلی و سنتی ایرانی

«تدوین الگوی توسعه گردشگری مبتنی بر ارزش مصرف غذای محلی با رویکرد پایدارسازی جوامع محلی (مورد مطالعه: استان گیلان)» عنوان طرح پسادکتری فرهاد جوان است که با راهنمایی محمود جمعه‌پور درحال انجام است و بنیاد ملی علم ایران هم از این طرح حمایت می‌کند. منبع



«تدوین الگوی توسعه گردشگری مبتنی بر ارزش مصرف غذای محلی با رویکرد پایدارسازی جوامع محلی (مورد مطالعه: استان گیلان)» عنوان طرح پسادکتری فرهاد جوان است که با راهنمایی محمود جمعه‌پور درحال انجام است و بنیاد ملی علم ایران هم از این طرح حمایت می‌کند.



منبع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.