لزوم به کارگیری خاموش کننده دستی در تالارهای پذیرایی

رئیس سازمان آتشنشانی رشت با اشاره به نبود حتی یک خاموش کننده دستی آماده به کار در برخی از تالارهای پذیرایی، گفت: در تالارهای پذیرایی و رستورانها باید حداکثر هر ۳۰ متر یک کپسول اطفاء حریق در ارتفاع مناسب نصب شود. منبع
رئیس سازمان آتشنشانی رشت با اشاره به نبود حتی یک خاموش کننده دستی آماده به کار در برخی از تالارهای پذیرایی، گفت: در تالارهای پذیرایی و رستورانها باید حداکثر هر ۳۰ متر یک کپسول اطفاء حریق در ارتفاع مناسب نصب شود.
منبع
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0