تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۱
کد خبر : 16617

لزوم به کارگیری خاموش کننده دستی در تالارهای پذیرایی

لزوم به کارگیری خاموش کننده دستی در تالارهای پذیرایی

رئیس سازمان آتش‌نشانی رشت با اشاره به نبود حتی یک خاموش کننده دستی آماده به کار در برخی از تالارهای پذیرایی، گفت: در تالارهای پذیرایی و رستوران‌ها باید حداکثر هر ۳۰ متر یک کپسول اطفاء حریق در ارتفاع مناسب نصب شود. منبع



رئیس سازمان آتش‌نشانی رشت با اشاره به نبود حتی یک خاموش کننده دستی آماده به کار در برخی از تالارهای پذیرایی، گفت: در تالارهای پذیرایی و رستوران‌ها باید حداکثر هر ۳۰ متر یک کپسول اطفاء حریق در ارتفاع مناسب نصب شود.



منبع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.