۲۰ کارگاه سنتی، مشغول فرآوری نیشکر

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، با اشاره به برداشت محصول نیشکر در سطح اراضی صومعه سرا و لنگرود گفت: شکر سیاه تولید شده از نیشکر که در۲۰ کارگاه سنتی به دست می آید، از کیفیت و بازارپسندی مناسبی برخوردار است و در قالب محصول سالم به دست مردم می رسد. منبع
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، با اشاره به برداشت محصول نیشکر در سطح اراضی صومعه سرا و لنگرود گفت: شکر سیاه تولید شده از نیشکر که در۲۰ کارگاه سنتی به دست می آید، از کیفیت و بازارپسندی مناسبی برخوردار است و در قالب محصول سالم به دست مردم می رسد.
منبع
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0