تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۹
کد خبر : 42486

جشنواره غذای بومی محلی در تالش برگزار شد

جشنواره غذای بومی محلی در تالش برگزار شد

به گزارش خبرنگار مهر، به همت جمعی از دانش آموزان دختر مقطع ابتدایی ظهر چهارشنبه جشنواره غذای بومی محلی به منظور ایجاد شور و نشاط و همدلی بین دانش‌آموزان، شناساندن و معرفی فرهنگ و سنت‌های گذشته برگزار شد. در این جشنواره بیش از ۱۰۰ دانش آموز با پوشش لباس‌های بومی با کمک والدین خود غذاهایی


به گزارش خبرنگار مهر، به همت جمعی از دانش آموزان دختر مقطع ابتدایی ظهر چهارشنبه جشنواره غذای بومی محلی به منظور ایجاد شور و نشاط و همدلی بین دانش‌آموزان، شناساندن و معرفی فرهنگ و سنت‌های گذشته برگزار شد.

در این جشنواره بیش از ۱۰۰ دانش آموز با پوشش لباس‌های بومی با کمک والدین خود غذاهایی شامل: پلو مرغ، انواع کوکو، انواع سالاد، انواع دسر، آش رشته، ماهی شکم پر، ماکارونی، کشک بادمجان، فسنجون، دلمه، میرزا قاسمی، باقالاتق، مرغ شکم پر، ترشی تره، کیک و شیرینی محلی و، انواع دسر، با ۵۰ مدل غذا در این جشنواره طبخ و شرکت داشتند و دانش آموزان با فواید غذاهای سالم و مهارت‌ها و هنر آشپزی و طرز پخت غذای سنتی و اجتناب کردن از غذاهای ناسالم و پر چرب آشنا شدند.

رعایت نکات بهداشتی، داشتن طعم لذیذ و تزئینات جذاب را از شاخص‌ترین معیارهای طبخ غذاهای سنتی بود.‌



منبع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.